Pierre Vidal Rasteau Reserve 2017 Forstør

Pierre Vidal Rasteau Reserve 2017

3760205330544

Ny vare

2017 Pierre Vidal Rasteau Reserve
75 cl
14 % alc
 

Flere detaljer

Yderligere information

Klassisk og lækker Rhône med et temperamentsfuldt udtryk. En helt ufiltreret vin med masser af smag og et let strejf af vanilje.

 

Pierre Vidal

er en fremad stormende ung vinmager. Han er uddannet i Bourgogne, men flyttede til Châteauneuf du Pape for godt 10 år siden sammen med sin kone, for at udleve sin store drøm om at producere sine egne vine. Han udvælger selv de enkelte parceller og har hånd om hvert enkelt lille skridt fra mark til flaske.

 

Hans dejlige veganske øko-Rasteau er produceret på 70% Grenache, 15% Syrah og 15% Mourvedre, der er håndhøstet.  Druerne, som har gennemgået dobbelt sortering, kommer fra syv forskellige parceller. Fra hver enkelt parcel er de vinificeret særskilt, hvorefter vinen er lagt på fad (228L) af fransk eg i 18 måneder. Vinen tappes derefter helt ufiltreret for at få det mest optimale udtryk i oplevelsen. En temperamentsfuld vin, der har det hele, mokka, peber, sorte frugter i næsen, der munder ud i en frugtrig mundfuld af røde bær, lakrids og et let strejf af vanilje. En stor og flot vin!

 

Serverings-TIPS

Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen passer rigtig godt til bl.a. krydrede gryderetter, vildt, ande- og flæskesteg, simreretter og milde oste.

 

Gode anmeldelser

Le Guide Hachette des Vins 2019